Kiemelt Márkák

djeco

Oszd meg másokkal is...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Vállalkozásunk célja, hogy a szülőkként és gyógypedagógusként megismert nagyszerű élményt nyújtó társas- és fejlesztő játékok nagy választékával megismertessük ügyfeleinket.
Csak olyan játékot kínálunk, amit megismertünk, kipróbáltunk és jónak találtunk. Hiszünk abban, hogy a jól kiválasztott játék személyiség- és kapcsolatépítő, tanító és szórakoztató egyben. Igyekszünk kellemes és barátságos környezetet teremteni a játékokkal való megismerkedéshez, valamint kipróbálási lehetőséget adni vásárlás előtt.

Játékaink között találsz:
- fejlesztő játékokat
- ügyességi játékokat
- logikai készséget fejlesztő játékokat
- gyerekjátékokat
- társasjátékokat gyerekeknek és felnőtteknek
- kártyajátékokat...

Játékboltunk attól különleges, hogy minden játék kipróbálható, akár vásárolsz, akár nem. Üzletünk egyik felében felnőtt- és gyermek méretre is szabott asztalok mellett ücsörögve korlátlan ideig játszhat BÁRKI!

Foglalkoztató szobáinkban gyermekeinknek lehetőségük nyílik szabadidejük játékos és tartalmas eltöltésére szakemberek vezetésével. Programkínálatunkat folyamatosan bővítjük.

Játékklubunkban minél több társasjáték kipróbálásával szeretnénk megismertetni különböző korosztályú társaságokat.

Szakmai előadásaink, tanfolyamaink segítséget és útmutatót nyújthatnak gyermekeink nevelésével, fejlődésével kapcsolatban felmerült nehezebb helyzetekben.

Várunk üzletünkbe minden játékos kedvű gyermeket és játékos lelkű felnőttet!!!


Hisszük, hogy a játék nem kor függvénye, ezért játék készletünket úgy állítjuk össze, hogy 0-99 éves korig bárkinek tudjunk kedvérevalót mutatni.

Gyerekterep Team

 

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.