Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Palago játékkészlet

PDFNyomtatásÍmél
Egy kis fantáziával már láthatók is Palagónia lakói (mint például a Palacsiga), akiket magyarul Palántáknak neveztünk el. Már számos palántát felfedeztünk és Te is megismerheted őket kirakóink között.

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 7.200 Ft
Kedvezmény:
3-5d.gif
Leírás

Kölcsönözhető termékPalago? Palago!
 

Palago lapkaCameron Browne Angliában élő ausztrál származású matematikus rajzolta meg a Palago lapkák mintázatát. Ahogy több lapkát leteszel egymás mellé, azok szinte maguktól kapcsolódnak össze az illeszkedő színeikkel és alakítanak ki különböző alakzatokat.

Egy kis fantáziával már láthatók is Palagónia lakói (mint például a Palacsiga), akiket magyarul Palántáknak neveztünk el. Már számos palántát felfedeztünk és Te is megismerheted őket kirakóink között. Azonban számodra is nyitva áll a lehetőség újabb palánták felfedezésére, ha Palago lapkáiddal megpróbálsz újabbakat alkotni.

 Így készül a Palacsiga.

A lapkák arra is alkalmasak, hogy komoly stratégiai játékot (Palago) vagy szórakoztató társasjátékot (Palagónia) játssz velük barátaid, családod társaságában!

Palago játékszabály letöltése

Palagonia játékszabály letöltése

Palajónia világa kirakó játékszabály letöltése

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.