Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Játékainkat sokféleképpen kategorizálhatjuk, az általunk fontosnak tartott főkategóriákba soroltuk ezeket. A kategóriák nevére, képére kattintással webshopunkban megtekintheti az ide sorolt termékeket. Amennyiben nem biztos, hogy mely kategóriában találja az Ön által keresett játékot, de tudja a gyártó nevét, akkor a bal oldali menüben a gyártó logojára kattintva megtekintheti az összes játékot, melyet ettől a gyártótól forgalmazunk. Egyéb esetben kérjük használja a webshop menüpont altt található részletes keresést.

Társasjáték
Társasjáték
Logikai játék
Logikai játék
Kártyajáték
Kártyajáték
Puzzle
Puzzle
Fajáték
Fajáték
Járgány
Járgány

fejlesztojatek

Fejlesztő játék

kezmuveseszk

Kézműves termékek

 Könyvek, kiadványok
Könyvek, kiadványok
Tudományos felfedező játék
Tudományos
felfedező játék
Kiegészítők
Kiegészítők

Társasjáték
Kisebb csoport (2-12 fő) által, tipikusan zárt térben, szabályoknak megfelelően játszott játék. Fontos, hogy a társasjáték, szabályjáték során a játékosok betartsák a játékok szabályait, fogadják el, hogy a játékban nem csak nyertes van. A társasjátékok tipizálhatóak a játék „eredménye” alapján (pl. stratégiai, taktikai, kocka, kártya...)


Stratégiai játék
A stratégiai társasjáték a kreatív gondolkodást fejlesztő játék. Itt a konstruktív tervezés sokkal jellemzőbb, mint a taktikai társasjátéknál, vagy az olyan klasszikus logikai fejlesztő játékok esetében, mint pl. a Rubik kocka. A stratégiai társasjáték olyan tevékenység, ahol a hangsúly a csoportos együtt gondolkodáson van.

Logikai játék
A logikai játék a játék birodalom hatalmas területét fogja át, a Rubik kocka és számos Rubik játék változattól a sakk, dominó, go, mahjong, backgammon, kalaha klasszikus játék kategóriákon át a készségfejlesztő gyermek és újfajta logikai játék találmányokig. A logikai játék nem csak kétszemélyes játék lehet, hanem egyszemélyes logikai készségfejlesztő játék, vagy társasjáték is. Lényege, hogy minden esetben szükség van a dolgokban rejlő okszerűség, következetesség és rendszer átlátására.

Családi társasjáték
A szabadidő eltöltésének egyik bensőséges és értékes módja a családi társasjátékozás. A gyermekek érzelmi, kognitív és társas fejlődésében a család szerepe a legmeghatározóbb. A közös játék során a kicsik gyakorolhatják az együttműködés szabályait, miközben segítő légkörben tanulhatnak problémakezelési eljárásokat /pl. néha veszíteni/, kapcsolati mintákat. A játék során egyre inkább felismerhetővé válnak az utánzással, játékos gyakorlással, együttes élményháttér kialakításával elsajátított szabályok, melyek a tényleges együttműködéshez valamint a szabályok betartásának a kölcsönös ellenőrzéséhez vezetnek.


Taktikai társasjáték
A taktikai társasjáték olyan logikai játék, melyet többen is lehet játszani, és ezért remek baráti és családi program is lehet. Lényege, hogy a játékosok ügyeskedve manővereznek, ravasz fogásokkal igyekeznek céljukat elérni.


Hagyományos társasjáték
Nagyszüleink játékai, gyermekkorunk első játékai nem csak nosztalgia tárgyai, hanem ma is kedveltek: a "Ki nevet a végén?" és hasonló szerencsejáték típusoktól kezdve, a memória játék, a dominó, a sakk, és hasonló logikai játék családokon át a modernebb Activity partijáték és kvíz játék klasszikusokig itt találhatóak az "örökzöld” játékok.


Partyjátékok
A legjobb parti program a játék: Activity vagy más kommunikációs játék, ügyességi, sport játék, blöffölős játék, mint a póker és más kaszinó játékok. Közös bennük, hogy egy alkalmi társaságot  képes összekovácsolni, miközben a résztvevők jól szórakoznak. A legnépszerűbb partijátékok rendkívül jó hangulatot teremtenek, felpörgetik a játékosokat és feldobják a buli hangulatát.


Gyermek társasjáték
A gyermek társasjáték kategóriában kifejezetten gyerekeknek (2-14 év) való kínálatunkat részletezzük, kiemelve a készségfejlesztő társasjátékokat. Ilyenek például a különböző hang-, tér-, forma- és színfelismerő játékok, ügyességi játékok, memória- és reakciójátékok. Ezek a társasok fejlesztik azokat a készségeket, amelyek szükségesek a sikeres iskolai beváláshoz, miközben a gyermek ebből csak a felhőtlen játék örömét érzékeli

Legújabb termékek

2-3d.gif

Puzzle magasított (cica)

Fa kirakó Méret: 14,5x14,5x1,5 cm

Fogyasztói ár: 960 Ft
Kedvezmény:
elorend.gif

Kalapálós Xylophone creative set Hape

Ez a kreatív tanulás játéka a Hape-tól. Szórakoztatás ...

Fogyasztói ár: 10.841 Ft
Kedvezmény:

Spongyabob - Spongebob Mix Up

Képes vagy szivacsként magadbaszívni a feladványt, és ...

Fogyasztói ár: 4.590 Ft
Kedvezmény:

A 10 legkeresettebb termék

2-3d.gif

Puzzle magasított (cica)

Fa kirakó Méret: 14,5x14,5x1,5 cm

Fogyasztói ár: 960 Ft
Kedvezmény:
elorend.gif

Kalapálós Xylophone creative set Hape

Ez a kreatív tanulás játéka a Hape-tól. Szórakoztatás ...

Fogyasztói ár: 10.841 Ft
Kedvezmény:

Spongyabob - Spongebob Mix Up

Képes vagy szivacsként magadbaszívni a feladványt, és ...

Fogyasztói ár: 4.590 Ft
Kedvezmény:

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.